ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ήθελε να αλλάξει Υπουργείο -Απάντησε κατά πόσον το έκανε λόγω Συνεργατισμού -VIDEO

ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ήθελε να αλλάξει Υπουργείο -Απάντησε κατά πόσον το έκανε λόγω Συνεργατισμού -VIDEO

Εξήγηση για την παραίτησή του από το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (10/7) ο Χάρης Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» (TvONE), ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι παρέμεινε στο ΥΠΟΙΚ «λόγω του Συνεργατισμού».

Είπε χαρακτηριστικά πως έκρινε ορθότερο πως έπρεπε να παραμείνει για τα «ανοικτά ζητήματα».

Υπογράμμισε ότι υπήρχε θέληση για να υπηρετήσει από άλλο πόστο είτε στο Υπουργείο Εσωτερικών είτε στο Υπουργείο Εξωτερικών, ωστόσο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν το δέχτηκε.

Τόνισε δε ότι δεν έθεσε την παραίτησή του ενώπιον του Προέδρου λόγω ενοχής, αλλά για να διευκολύνει τις εξελίξεις στον Συνεργατισμό.

Μάλιστα, δήλωσε ότι παρά τις δυσκολίες και το πολιτικό κόστος παρέμεινε για να λύσει όλα τα ζητήματα, αν και αυτά «δεν τελειώνουν ποτέ», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποια στιγμή όλοι θα αποχωρήσουμε», κατέληξε.

A.M.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE