ΚΟΣΜΟΣ

Οι 3500 πιο τυχέροι υπαλληλοι του πλανήτη- Δώρο απο το αφεντικό τους χλιδάτες διακοπές για μία βδομάδα!

Οι 3500 πιο τυχέροι υπαλληλοι του πλανήτη- Δώρο απο το αφεντικό τους χλιδάτες διακοπές για μία βδομάδα!

Ένας Ινδός επιχειρηματίας αποδείχθηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρος, καθώς αποφάσισε να ξοδέψει μερικά από τα εκατομμύριά του, κάνοντας δώρο σε 3.500 υπαλλήλους του, διακοπές μίας εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που συμπεριλαμβάνεται στην λίστα του Forbes με τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αποφάσισε να σπονσοράρει τις διακοπές των χιλιάδων υπαλλήλων του, κλείνοντας περισσότερα από δέκα πανάκριβα ξενοδοχεία της Κωνσταντινούπολης για καλυφθούν οι ανάγκες διαμονής των τρισευτυχισμένων υπαλλήλων του.

Και δεν έμεινε μόνο στα έξοδα της παραμονής και της μετάβασής τους στην Κωνσταντινούπολη.  Εχει μεριμνήσει και για την διασκέδασή τους, καθώς έχουν προγραμματιστεί ειδικές ξεναγήσεις στο Τοπ Καπί, στην Αγία Σοφία αλλά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς της πόλης.

Σύμφωνα με πηγές, το κόστος αυτής της «απόβασης» στην Πόλη θα ανέλθει περίπου στα 10 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που φαντάζει αμελητέο για τον Ινδό κροίσο που αποφάσισε να προσφέρει μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης στους υπαλλήλους του.

Το «δώρο» του δισεκατομμυριούχου, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, οργανώθηκε από την Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων Τουρκίας (Tursab), το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Shop Turkey, αλλά και αξιωματούχους του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας.

Να σημειωθεί πως ειδικές πτήσεις τσάρτερ έχουν ναυλωθεί για την μεταφορά των υπαλλήλων των εταιρειών του Ινδού μεγιστάνα, καθώς πολλοί από τους 3.500 προνομιούχους υπαλλήλους του θα μεταφερθούν από 20 διαφορετικές χώρες του κόσμου, ενώ στο «πακέτο» των διακοπών προβλέπεται και μπόνους 1 εκατομμυρίου για τα ψώνια και την διασκέδαση των «πιο τυχερών υπαλλήλων του πλανήτη».


 

(φωτογραφία αρχείου)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Συνέλαβαν 26χρονο που βιντεογραφούσε γυναίκες σε παραλίες – Τρεις αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο

Μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Ανησυχούν τα αυξημένα περιστατικά κοκκύτη και ιλαρά στο Μακάρειο – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς

Σοφία Βογιατζάκη: «Τρελαίνομαι για τα χαρτιά» - «Τα αποφεύγω γιατί ξέρω ότι το λιγότερο είναι να μπω φυλακή» - Βίντεο

Διαζύγιο ζητάει η Πολυζωγοπούλου, αίτηση αποφυλάκισης ο Λύτρας - Ο δικηγόρος πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί



22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στο κάτω-κάτω, ποιος δεν έχει κάνει λάθη; Ποιος δεν έχει κάνει κακές επιλογές και ποιος δίνει το δικαίωμα στην κοινωνία την καθωσπρέπει, να μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ψυχής, χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρό της; «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top