Κύπριος ποδοσφαιριστής μας δείχνει για πρώτη φορά την κορούλα του (ΦΩΤΟ)

Κύπριος ποδοσφαιριστής μας δείχνει για πρώτη φορά την κορούλα του (ΦΩΤΟ)

Με φωτογραφίες της δύο μηνών κόρης τους, ευχήθηκε στην σύντροφο του.

Ο λόγος για τον Νικόλα Εγγλέζου ο οποίος με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου του Οδύσσειας Τσελεπή, έκανε μια αφιέρωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής δημιούργησε ένα κολάζ με φωτογραφίες της Οδύσσειας μαζί με την κορούλα τους και τον ίδιο. Στην λεζάντα ευχήθηκε στην αγαπημένη του με τα πιο τρυφερά λόγια.

‘Εγώ και η κοράσα σου, σου ευχόμαστε χρόνια πολλά, πάντα με υγεία και ευτυχία. Σε υπερευχαριστούμε για όλα. Να είσαι πάντα καλά και να μας αγαπάς, όσο σε αγαπάμε. Τα φιλάκια μας, μαμά’ ‘εγραψε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Δείτε τις φωτογραφίες στο LifeNewsCy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE