Προκλητικός προς Κύπρο και Ελλάδα ο νέος Τούρκος ΥΠΑΜ

Προκλητικός προς Κύπρο και Ελλάδα ο νέος Τούρκος ΥΠΑΜ

Δεν θα επιτρέψουμε να θιχτούν τα συμφέροντα του έθνους μας, δήλωσε ο νέος Τούρκος ΥΠΑΜ Χουλουσί Ακαρ.

«Δεν θα επιτρέψουμε να θιχτούν στο παραμικρό τα συμφέροντα του έθνους», δήλωσε ο νέος υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Ο Χουλούσι Ακαρ είπε ότι πρώτος στόχος είναι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και των γκιουλενιστών. Πρόσθεσε ότι «με τους γείτονές μας θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε με σχέσεις καλής γειτονίας, φιλίας και ειρήνης. Αλλά την ίδια ώρα, συνεχίζουμε να λέμε, όπως κάνουμε σε κάθε ευκαιρία, ότι δεν θα επιτρέψουμε να θιχτούν στο παραμικρό τα συμφέροντα του έθνους μας».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE