Προκλητικός προς Κύπρο και Ελλάδα ο νέος Τούρκος ΥΠΑΜ

Προκλητικός προς Κύπρο και Ελλάδα ο νέος Τούρκος ΥΠΑΜ

Δεν θα επιτρέψουμε να θιχτούν τα συμφέροντα του έθνους μας, δήλωσε ο νέος Τούρκος ΥΠΑΜ Χουλουσί Ακαρ.

«Δεν θα επιτρέψουμε να θιχτούν στο παραμικρό τα συμφέροντα του έθνους», δήλωσε ο νέος υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Ο Χουλούσι Ακαρ είπε ότι πρώτος στόχος είναι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και των γκιουλενιστών. Πρόσθεσε ότι «με τους γείτονές μας θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε με σχέσεις καλής γειτονίας, φιλίας και ειρήνης. Αλλά την ίδια ώρα, συνεχίζουμε να λέμε, όπως κάνουμε σε κάθε ευκαιρία, ότι δεν θα επιτρέψουμε να θιχτούν στο παραμικρό τα συμφέροντα του έθνους μας».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.