Πέρασαν τα χρόνια: Δείτε πως είναι στα 50 της η πρωταγωνίστρια από τη σειρά «Ζήνα»- Την αναγνωρίζετε;

Πέρασαν τα χρόνια: Δείτε πως είναι στα 50 της η πρωταγωνίστρια από τη σειρά «Ζήνα»- Την αναγνωρίζετε;

Τη δεκαετία του 90’ έκανε θραύση στον ομώνυμο και πρωταγωνιστικό ρόλο, στη σειρά «Ζήνα». Είκοσι πέντε χρόνια, μετά, η ηθοποιός, σε ηλικία πλέον 50 ετών, έχει αλλάξει αρκετά

Όλοι θυμούνται την δυναμική πριγκίπισσα του πολέμου με την καυτή δερμάτινη στολή που έσπερνε τον φόβο και τον τρόμο σε κάθε αντίπαλο που είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα της που βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σε αυτή τη σειρά η Ζήνα, ως πριγκίπισσα του πολέμου, «πάλευε» με θεούς, θνητούς και δαίμονες, εμφανιζόταν ντυμένη με σέξι δερμάτινες στολές και καλογυμνασμένο σώμα. 

Η Lucy Lawless σήμερα είναι 50 χρονών έχει τρία παιδιά, μία κόρη και δύο γιους και φαίνεται στο πρόσωπο της το πέρασμα του χρόνου, ο οποίος όμως της φέρθηκε «ευγενικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.