ΛΑΡΝΑΚΑ: Έξαλλος έσπαζε αντικείμενα στο διαμέρισμα – Προκάλεσε ζημιές σε κοινόχρηστους χώρους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έξαλλος έσπαζε αντικείμενα στο διαμέρισμα – Προκάλεσε ζημιές σε κοινόχρηστους χώρους

Συνελήφθη με βάση δικαστικού εντάλματος, άντρας ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση προκάλεσε ζημιές τόσο στο διαμέρισμά του, όσο και σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης (10/7), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, άντρας που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση έσπαζε αντικείμενα στο διαμέρισμά του. Στην συνέχεια, μετέβη στον ισόγειο χώρο του συγκροτήματος και προκάλεσε ζημιές με εργαλείο.

Ο εν λόγω άντρας, ο οποίος πρόκειται για αλλοδαπό από την Βουλγαρία, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλής βιαιοπραγίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, πρόκλησης ανησυχίας και οπλοφορίας προς διέγερσης τρόμου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE