ΛΑΡΝΑΚΑ: Κλώτσησε γυναίκα αστυφύλακα – Προκάλεσε αναστάτωση στο Νοσοκομείο ο 27χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κλώτσησε γυναίκα αστυφύλακα – Προκάλεσε αναστάτωση στο Νοσοκομείο ο 27χρονος

Χειροπέδες σε άνδρα ηλικίας 27 ετών, ο οποίος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες αστυφύλακες καθώς βρισκόταν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος επισκέφθηκε σε κατάσταση μέθης το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/7).

Ο 27χρονος από την Λάρνακα λόγω του ότι προκάλεσε αναστάτωση στον χώρο, τον πλησίασαν δύο γυναίκες αστυφύλακες με σκοπό την σύλληψή του, ωστόσο ο ίδιος αντιστάθηκε και τους επιτέθηκε σπρώχνοντας τες, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να κλώτσησε την μια εκ των δύο.

Σημειώνεται ότι εν λόγω άνδρας, προκάλεσε μικκροεκδορές στις δύο γυναίκες αστυφύλακες.

Οι αστυφύλακες, στην συνέχεια κατάφεραν να φορέσουν χειροπέδες στον 27χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, απειλής, μέθης, δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης ανησυχίας. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE