Όποιος καεί στο χυλό…

Όποιος καεί στο χυλό…

Μπορεί η Ομόνοια να έχει πραγματοποιήσει – θεωρητικά πάντα – πολύ καλές μεταγραφές μέχρι στιγμής, ανακοινώνοντας και ορισμένα «δυνατά» ονόματα, όμως ο κόσμος του «τριφυλλιού» παραμένει… συγκρατημένος μετά το περσινό «πάθημα».

Αισιόδοξος μεν, συγκρατημένος δε, κρατώντας και μία… «πισινή» μέχρι να τους δει στο χορτάρι, γιατί και πέρσι αποκτήθηκαν παίκτες με εξαιρετικά βιογραφικά, αλλά όλοι θυμόμαστε ποια ήταν η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Εδώ ταιριάζει «γάντι» η παροιμία του θυμόσοφου λαού μας: «Όποιος έχει καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι»…

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE