ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Tέλος στον Γολγοθά της οικογένειας - Αναλαμβάνει το Κράτος τα έξοδα μετάβασης του Χαράλαμπου στο εξωτερικό

ΠΑΦΟΣ: Tέλος στον Γολγοθά της οικογένειας - Αναλαμβάνει το Κράτος τα έξοδα μετάβασης του Χαράλαμπου στο εξωτερικό

Το Κράτος αναλαμβάνει τα έξοδα μετάβασης 18χρονου στο εξωτερικό για αποθεραπεία.

Το Κράτος αναλαμβάνει τα έξοδα μετάβασης του νεαρού Χαράλαμπου Λεαντζή από την Γεροσκήπου στη Γερμανία με σκοπό την αποθεραπεία του, ενώ καλύπτει και τα έξοδα των γονιών του .

Αυτό ανέφερε την Τετάρτη (11/7) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους οικείους του 18χρονου και συγκεκριμένα με τη θεία του Χαράλαμπου, Μαρία Ρολάνδου, το πρωί της Τετάρτης (11/7).

Όπως ανέφεραν συγγενείς του 18χρονου στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε στην οικογένεια ότι το Κράτος θα στηρίξει το 100% την προσπάθεια μετάβασης του Χαράλαμπου στην Γερμανία για περαιτέρω θεραπεία.

Η οικογένεια ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και εξέφρασε την συγκίνηση της για το γεγονός ότι αυτός ο “γολγοθάς" για τη συγκέντρωση χρημάτων θα λάβει αίσιο τέλος.

Ο 18χρονος είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στις 27 Μαρτίου του 2018.

Έκτοτε, φορείς, οργανώσεις αλλά και η οικογένεια του, συνέβαλαν στη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη μετάβαση του στη Γερμανία για θεραπεία.

Επιπρόσθετα, η οικογένεια του Χαράλαμπου με ανακοίνωση της, μετά τη θετική εξέλιξη, ενημερώνει το κοινό ότι όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για στήριξη του Χαράλαμπου ακυρώνονται και τα έσοδα που μέχρι στιγμής συγκεντρώθηκαν θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας, ο οποίος χρειάζεται πραγματική βοήθεια.

Ο σκοπός μας, συνεχίζει η ανακοίνωση, "είναι να παλέψει τώρα ο Χαράλαμπος με τα καλύτερα μέσα για να έρθει πίσω ξανά στην Κύπρο γερός και δυνατός".

Η οικογένεια του Χαράλαμπου ευχαρίστησε επίσης θερμά όλους αυτούς που διοργάνωσαν ή συμμετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις για τον Χαράλαμπο, σημειώνοντας πως τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τη συμπαράσταση και τη στήριξη όλων αυτών.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top