ΠΑΦΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχε δηλωθεί κλοπιμαίο

ΠΑΦΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχε δηλωθεί κλοπιμαίο

Φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε όχημα, το οποίο είχε δηλωθει ως κλοπιμαίο και ανήκει σε ιδιωτική εταιρία. 

Συγκεκριμένα, σύφμωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 08.11 της Τετάρτης (11/7) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο μάρκας Mitsubishi το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε περιοχή του κόλπου των Κοραλλίων στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Πέγειας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.41.

Το όχημα ανήκε σε ιδιωτική εταιρία και είχε δηλωθεί κλοπιμαίο στην Αστυνομία.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE