ΠΑΦΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχε δηλωθεί κλοπιμαίο

ΠΑΦΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχε δηλωθεί κλοπιμαίο

Φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε όχημα, το οποίο είχε δηλωθει ως κλοπιμαίο και ανήκει σε ιδιωτική εταιρία. 

Συγκεκριμένα, σύφμωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 08.11 της Τετάρτης (11/7) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο μάρκας Mitsubishi το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε περιοχή του κόλπου των Κοραλλίων στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Πέγειας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.41.

Το όχημα ανήκε σε ιδιωτική εταιρία και είχε δηλωθεί κλοπιμαίο στην Αστυνομία.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE