KATEXOMENA: Νεκρός 25χρονος - Μέθυσε και έπεσε από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου - VIDEO

KATEXOMENA: Νεκρός 25χρονος - Μέθυσε και έπεσε από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου - VIDEO

25χρονος φοιτητής έπεσε από 14 μέτρα ύψος και έχασε τη ζωή του. Η ‘αστυνομία’ πιστεύει ότι έχασε τον έλεγχο και έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείο, λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Το δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη (11/7) σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Ο 25χρονος, ο οποίος είναι φοιτητής της νομικής βρέθηκε νεκρός στον δρόμο, κάτω από το μπαλκόνι του δωματίου του.

Η ‘αστυνομία’ μετά από έρευνα που διεξήγαγε για το ατύχημα που στοίχησε τη ζωή στον 25χρονο, εντόπισε στο διαμέρισμά του πολλά μπουκάλια οινοπνευματώδη ποτών και πιστεύει ότι ο νεαρός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν πέσει από το μπαλκόνι.

Η νεκροτομή έδειξε ότι ο θάνατος του 25χρονου οφείλεται σε κάταγμα κρανίου που προκλήθηκε από πτώση από ύψος και τραυματισμό ζωτικών οργάνων.

https://www.youtube.com/watch?v=j1Xlu4p7vbs

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE