Ερωτικές στιγμές για τους νιόπαντρους στην Σκόπελο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ερωτικές στιγμές για τους νιόπαντρους στην Σκόπελο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ερωτικές στιγμές για το νιόπαντρο ζευγάρι στην Σκόπελο. Απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο λόγος για την Κλέλια Πανταζή και τον Λευτέρης Τσάκαλος. Η πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης της ρυθµικής γυµναστικής και το στέλεχος γνωστής αλυσίδας καταστηµάτων εστίασης ένωσαν για πάντα τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που βρίσκεται στο κτήµα «Ιπποστάσιο» στα Μεσόγεια πριν λίγο καιρό.

Κουµπάροι του ζευγαριού ήταν δύο παιδικοί τους φίλοι, η Ιωάννα Μπουζάλα και ο Αλέξης Παϊτέρης.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν λίγο πιο κάτω μπορείτε να τους δείτε να χαλαρώνουν στο Natura Boutique Hotel Skopelos και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Εκείνος την φροντίζει και τις βάζει αντηλιακό, ενώ στην συνέχεια απολαμβάνουν και το μπάνιο τους στην πισίνα.

Από Gossip-tv.gr 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE