ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανεξέλεγκτες οι 'πύρινες γλώσσες'– 'Δύσβατη περιοχή' λέει ο Κεττής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανεξέλεγκτες οι 'πύρινες γλώσσες'– 'Δύσβατη περιοχή' λέει ο Κεττής

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 12/07 στην περιοχή της Σφαλαγγιώτισσας στον Άγιο Αθανάσιο, βορειοανατολικά του Ογκολογικού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη.

Όπως σημειώνει, υπάρχει πρόβλημα προσβασιμότητας επίγειων δυνάμεων και στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στη "μάχη" για την κατάσβεση της φωτιάς, επιχειρούν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής , ενα του Ταμείου Θήρας, ενα του Τμήματος Δασών και 5 εναέρια μέσα.

Να σημειώσουμε πως προστέθηκε και το ελικόπτερο της ΜΑΕΠ (Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων)- Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η φωτιά κατέκαψε μέχρι στιγμής 5 εκτάρια άγριας βλάστησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.