ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανεξέλεγκτες οι 'πύρινες γλώσσες'– 'Δύσβατη περιοχή' λέει ο Κεττής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανεξέλεγκτες οι 'πύρινες γλώσσες'– 'Δύσβατη περιοχή' λέει ο Κεττής

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 12/07 στην περιοχή της Σφαλαγγιώτισσας στον Άγιο Αθανάσιο, βορειοανατολικά του Ογκολογικού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη.

Όπως σημειώνει, υπάρχει πρόβλημα προσβασιμότητας επίγειων δυνάμεων και στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στη "μάχη" για την κατάσβεση της φωτιάς, επιχειρούν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής , ενα του Ταμείου Θήρας, ενα του Τμήματος Δασών και 5 εναέρια μέσα.

Να σημειώσουμε πως προστέθηκε και το ελικόπτερο της ΜΑΕΠ (Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων)- Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η φωτιά κατέκαψε μέχρι στιγμής 5 εκτάρια άγριας βλάστησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE