ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανεξέλεγκτες οι 'πύρινες γλώσσες'– 'Δύσβατη περιοχή' λέει ο Κεττής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανεξέλεγκτες οι 'πύρινες γλώσσες'– 'Δύσβατη περιοχή' λέει ο Κεττής

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 12/07 στην περιοχή της Σφαλαγγιώτισσας στον Άγιο Αθανάσιο, βορειοανατολικά του Ογκολογικού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη.

Όπως σημειώνει, υπάρχει πρόβλημα προσβασιμότητας επίγειων δυνάμεων και στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στη "μάχη" για την κατάσβεση της φωτιάς, επιχειρούν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής , ενα του Ταμείου Θήρας, ενα του Τμήματος Δασών και 5 εναέρια μέσα.

Να σημειώσουμε πως προστέθηκε και το ελικόπτερο της ΜΑΕΠ (Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων)- Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η φωτιά κατέκαψε μέχρι στιγμής 5 εκτάρια άγριας βλάστησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE