ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαία κίνηση με Ανδρέα Σταύρου!

Σπουδαία κίνηση με Ανδρέα Σταύρου!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από την Αλκή, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Κύπριου ακραίου επιθετικού, Ανδρέα Σταύρου.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Αλκής ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Σταύρου. Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή (27/10/1998), ο οποίος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Το συμβόλαιο του Ανδρέα ισχύει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα και αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΠΑΕΕΚ.

Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΕΛ και ακολούθως πήγε σε Καρμιώτισσα και Πάφο με ελευθέρα μεταγραφή.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζει τον Ανδρέα Σταύρου στην οικογένεια της Αλκής και του εύχεται κάθε επιτυχία με την κυανέρυθρη φανέλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top