ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά - Κάηκε άγρια βλάστηση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά - Κάηκε άγρια βλάστηση

Περίπου πέντε εκτάρια από ξηρά χόρτα, αποκαλάμες και άγρια βλάστηση έκαψε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπης 12/07 στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού και την οποία έχουν θέσει υπό μερικό έλεγχο οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στην οποία προστίθεται ότι στο μέρος παραμένουν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, που συνεχίζουν το έργο της πυρόσβεσης.

Υπενθυμίζουμε πως η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης 12/07, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς, επιχειρούν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής , ένα του Ταμείου Θήρας, ένα του Τμήματος Δασών και 5 εναέρια μέσα.

Να σημειώσουμε πως προστέθηκε και το ελικόπτερο της ΜΑΕΠ (Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων)- Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE