Χαρούμενος ο Μπαρέτο: «Σεβόμαστε τον Απόλλωνα» – Έριξε και ατάκα για την αξία του ρόστερ

Χαρούμενος ο Μπαρέτο: «Σεβόμαστε τον Απόλλωνα» – Έριξε και ατάκα για την αξία του ρόστερ

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Στούμπρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα στη Λιθουανία για τον Α΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής των γηπεδούχων, Μαριάνο Μπαρέτο.

Αναλυτικά:

‘Δεν μπορώ να πω ότι ήταν όμορφο παιχνίδι. Με την διακοπη άλλαξαν ολα. Ο Απόλλων είναι πολύ καλή ομάδα ενώ η Στούμπρας είναι μια ομάδα νεανική που στόχος είναι να βγουν παίκτες και να πάνε σε πιο ψηλό επίπεδο. Ίσως ένας παίκτης του Απόλλωνα να αξίζει όσο εμείς. Όταν μπαίνουμε όμως στο γήπεδο τίποτα δεν μετράει. Πήραμε τη νίκη και μας χαροποιεί. Το δεύτερο ματς θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Σεβόμαστε τον Απόλλωνα. Στο πρώτο μέρος είχε το δοκάρι και όλα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Εμείς είμαστε μια ομάδα με νέα παιδιά και εύχομαι να πετύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον’.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.