Η Παιδεία στα χαρακώματα – Στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί, αξιώνουν «θεσμικό διάλογο»

Η Παιδεία στα χαρακώματα – Στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί, αξιώνουν «θεσμικό διάλογο»

Σε διάλογο «με καθαρό τραπέζι» συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί, όπως δήλωσε την Πέμπτη (12/7) ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού.

Αν και ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, προσκάλεσε σε διάλογο τους εκπαιδευτικούς στις 24 Ιουλίου, εντούτοις τα μέτρα των επηρεαζομένων δεν αναστέλλονται.

Ως εκ τούτου, στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (13/7) χιλιάδες εκπαιδευτικοί συγκεντρώνονται στην ΠΟΕΔ και στις 10:00 έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Με τον πόλεμο να παραμένει εν εξελίξει, ο κ. Φυλακτού επανέλαβε την αξίωση για «θεσμικό διάλογο» και χαρακτήρισε «κοροϊδία» το οτιδήποτε άλλο.

«Διαδηλώνουμε», όπως σημείωσε, «για το δημόσιο σχολείο που θα διαλύσουν προς όφελος της ιδιωτικής εκπαίδευσης και για την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών που πλήττουν ύπουλα και με χίλια ψέματα».Top of Form

Να σημειωθεί ότι λεωφορεία θα ξεκινήσουν από όλες τις πόλεις για να μεταφέρουν τους εκπαιδευτικούς στη διαμαρτυρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE