ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έκλεψε» 18χρονη γιατί είχε αισθήματα – Στο κελί και για απαγωγή

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έκλεψε» 18χρονη γιατί είχε αισθήματα – Στο κελί και για απαγωγή

Ενώπιον Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθεί 27χρονος που έθεσε σε συναγερμό την Πέμπτη (12/7) την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, πατέρας 18χρονης Ελληνοκύπριας προέβη σε καταγγελία, η οποία αφορούσε 27χρονο Ελληνοκύπριο που εισήλθε στο σπίτι τους και «έκλεψε» την κόρη του.

Ο 27χρονος μετέφερε τη 18χρονη σε διαμέρισμα στην παραλιακή περιοχή Λεμεσού, ενώ εντοπίστηκε λίγο αργότερα από περιπολικό της Αστυνομίας.

Τονίζοντας τα αισθήματα για τη 18χρονη, ο 27χρονος αρνείτο να εξέλθει του διαμερίσματος, γι’ αυτό στη σκηνή μετέβησαν και διαπραγματευτές της Αστυνομίας.

Σε κάποια στιγμή, ο 27χρονος πείστηκε να αφήσει την κοπέλα να επιστρέψει σπίτι της, ενώ ο ίδιος συνελήφθη και εξετάζεται για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και αυτό της απαγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: «Ντέρμπι» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ο «παράγοντας» Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Σημαντικές οι Βουλευτικές αλλά… πόσοι θα πάνε στην κάλπη;

Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: «Ντέρμπι» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ο «παράγοντας» Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Σημαντικές οι Βουλευτικές αλλά… πόσοι θα πάνε στην κάλπη;

«Στον αστερισμό των Βουλευτικών Εκλογών» κινείται η πολιτική σκηνή και το ΣΙΓΜΑ προχώρησε σε μεγάλη παγκύπρια δημοσκόπηση πραγματοποιώντας 1,144 συνεντεύξεις.