ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στη μάχη και η Ειρήνη – «Η Μάρθα Βούρτση της Παιδείας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στη μάχη και η Ειρήνη – «Η Μάρθα Βούρτση της Παιδείας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έντονη τοποθέτηση σχολιάζοντας τα ζητήματα στην Παιδεία έκανε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου το πρωί της Παρασκευής (13/7).

Χαρακτηρίζοντας τον Υπουργό Παιδείας «Μάρθα Βούρτση» και τονίζοντας ότι οι ικανότητές του εξαντλούνται «στις δηλώσεις που έκανε τότε κατά την επίσκεψή του στο ΕΛΑΜ», η βουλευτής του ΑΚΕΛ πήρε ξεκάθαρη θέση.

Σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου τόνισε ότι οι εκπαιδευτικοί «δεν είναι κοινωνικά παραβατικά στοιχεία».

Κατήγγειλε τους κυβερνώντες για ιδεοληψία περί ιδιωτικοποιήσεων και άφησε υπόνοιες για έναν «master of the game», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση κατάντησε ανδρείκελο», σημειώνει η κ. Χαραλαμπίδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE