ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ - ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχονται οι γονείς - Ελεύθερη η μητέρα

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ - ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχονται οι γονείς - Ελεύθερη η μητέρα

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη την Παρασκευή (13/7) ο 29χρονος Ρουμάνος πατέρας του τρίμηνου βρέφους που έχασε την ζωή του από κρανιοεγκεφαλική κάκωση, καθώς και η επίσης 29χρονη μητέρα του.

Στην διαδικασία οι γονείς του μωρού απήντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για την υπό αριθμό υπόθεση 1229/18 σε σχέση με τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν για αλόγιστη, επικίνδυνη ή απερίσκεπτη πράξη που προκάλεσαν το θάνατο του παιδιού τους.

Ο 29χρονος αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου εξ αμέλειας.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 12 και 13 Νοεμβρίου του 2018 στις 9:30 και διέταξε όπως παραμείνει ο 29χρονος υπό κράτηση ενώ η επίσης 29χρονη μητέρα να αφαιρεί ελεύθερη με όρους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου ξεκίνησε στις 18 Απριλίου στο οποίο παραπέμφθηκαν και οι δύο γονείς.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του αδικήματος, ο 29χρονος την 17η Φεβρουαρίου 2018 στην κατοικία του που βρίσκεται στην Τίμη με παράνομη πράξη επέφερε το θάνατο στον τρίμηνο γιο του. Η μητέρα του βρέφους, κατά την ίδια ημερομηνία λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς που δεν ανάγεται σε υπαίτια αμέλεια χωρίς πρόθεση, επέφερε το θάνατο του γιου της.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top