ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον σταμάτησε η Τροχαία και προέκυψαν... παραβάσεις και ουσίες - Έκανε χρήση από 13 χρονών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον σταμάτησε η Τροχαία και προέκυψαν... παραβάσεις και ουσίες - Έκανε χρήση από 13 χρονών

Μετά από έναν έλεγχο της Τροχαίας στο όχημά του, βγήκε στο «φως» η ιστορία ενός 20χρονου Ελληνοκύπριου που έχει πάρει την κατηφόρα.

Η Τροχαία Λάρνακας, την Τετάρτη (11/7) ανέκοψε όχημα για έλεγχο, το οποίο προηγουμένως είχε διαπιστωθεί από τις πινακίδες εγγραφής του, ότι είχε δηλωθεί ως ακινητοποιημένο. Το όχημα οδηγούσε ένας 20χρονος.

Μέλη της Τροχαίας, διενήργησαν έλεγχο στο όχημα και εντόπισαν, ποσότητα κάνναβης, σιδερογροθιά, ρόπαλο και δύο μαχαίρια. Μάλιστα, εναντίον του 20χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμων, ενώ πρόσφατα απασχόλησε τις Αρχές για υποθέσεις με ναρκωτικά.

Επιπλέον, το όχημα του νεαρού δεν είχε ασφάλεια και πιστοποιητικό τεχνικού ελέγχου.

Ο νεαρός Ελληνοκύπριος, μιλώντας σε άνδρες της ΥΚΑΝ ανέφερε πως για πρώτη φορά έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών σε ηλικία μόλις 13 χρόνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την υπόθεση του 20χρονου, εξετάζουν η Τροχαία Λάρνακας, η ΥΚΑΝ και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων.

Μ.Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE