ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φτηνό και γρήγορο ίντερνετ από τον Αύγουστο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φτηνό και γρήγορο ίντερνετ από τον Αύγουστο

Μείωση κατά 50% στις τιμές του διαδικτύου και αύξηση της ταχύτητας κατά 6 φορές από την 1η Αυγούστου προβλέπει το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπέγραψαν την Πέμπτη 12/07 η τουρκική εταιρεία Τουρκ Τελεκόμ με τη «διεύθυνση τηλεπικοινωνιών»,.

Σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, στο πρωτόκολλο περιλαμβάνεται μείωση των τιμών του διαδικτύου κατά 50%, 30% μείωση στο ποσό που πληρώνεται στην «διεύθυνση τηλεπικοινωνιών» για δυνατότητα χρήσης 75 gb το δευτερόλεπτο, μείωση και ως 45% της δυνατότητας χρήσης 100 gb το δευτερόλεπτο, μείωση 40% με 50% στις υπηρεσίες παροχής διαδικτύου, διπλασιασμός στα επόμενα 3 χρόνια της δυνατότητας χρήσης 75 gb το δευτερόλεπτο και αύξηση της χρήσης 5 mb σε 30.

Ο «υπουργός δημοσίων έργων και επικοινωνιών», Τολγκά Ατακάν μετά την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε πως εξασφαλίζεται φθηνό και ποιοτικό διαδίκτυο και καλύτερες υπηρεσίες. Από την πλευράς του ο πρόεδρος της Τούρκ Τελεκόμ, Πολ Ντοάνι δήλωσε μεταξύ άλλων πως για τη δημιουργία σύγχρονων και έξυπνων πόλεων το φτηνό και γρήγορο ίντερνετ αποτελεί βασική προϋπόθεση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE