Κόντρα Οδυσσέα με πρώην Υπουργό Παιδείας – «Οι πολιτικοί δεν κινδυνεύουν ποτέ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κόντρα Οδυσσέα με πρώην Υπουργό Παιδείας – «Οι πολιτικοί δεν κινδυνεύουν ποτέ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φλέγεται ανεξέλεγκτα το μέτωπο της Παιδείας και σ’ αυτό τον πόλεμο μπήκε και ο πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Ανδρέας Δημητρίου.

Σχολιάζοντας τις εκθέσεις που δημοσιοποίησε ο Γενικός Ελεγκτής για τις δαπάνες στην Παιδεία, ο κ. Δημητρίου ήταν καυστικός.

«Ο τόπος έπαθε πολλά από ιακωβίνους σωτήρες. Μην ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο. Η στρέβλωση των θεσμών εκδικείται αργά ή γρήγορα», απάντησε ο Ανδρέας Δημητρίου που υπηρέτησε στην κυβέρνηση Χριστόφια.

Είχε προηγηθεί η έντονη τοποθέτηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ως σχόλιο για την πρώτη ανάρτηση του κ. Δημητρίου: «Αν ένας πρώην υπουργός δεν μπορεί να αντιληφθεί το πρόβλημα που υπάρχει στον στρεβλό τρόπο αξιοποίησης των δαπανών στην παιδεία, με τα τόσο φτωχά αποτελέσματα επιδόσεων των μαθητών, τότε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί διαχρονικά διολισθήσαμε σε αυτά τα χάλια».

Και ακολούθησε η θέση του τέως Υπουργού για τους «ιακωβίνους σωτήρες».

Ωστόσο, ο Οδυσσέας δεν έμεινε από κάτω. «Και πολύ περισσότερα από τους πολιτικούς», σχολίασε.

«Μόνη τους έγνοια ήταν να χαϊδεύουν τα αυτιά του κατεστημένου συστήματος. Παρεμπιπτόντως, αυτοί δεν κινδυνεύουν ποτέ», κατέληξε.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE