Γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζει για Βούρο

Γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζει για Βούρο

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη γύρω από τα μεταγραφικά δεδομένα του Παναθηναϊκού…

Παρά τα σενάρια περί έντονου ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Πραξιτέλη Βούρο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης «δεν υπάρχει θέμα μέχρι τώρα, δεν έχει συζητηθεί καν το όνομά του…».

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επανέλαβε πως ο Γιώργος Δώνης χρειάζεται δύο στόπερ ακόμα στα… χέρια του, με την αναζήτηση να συνεχίζεται.

Μάλιστα, επειδή υπήρξε φημολογία περί Ντίνου Μαυροπάνου, ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε ότι «μπορεί να έγινε μία κουβέντα για τον κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ, αλλά είναι ανέφικτο στον… μνημονιακό Παναθηναϊκό να γίνει τέτοια κίνηση. Πάρα πολύ δύσκολο…».

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς ΠΑΕ επιβεβαιώθηκε η συμφωνία με τον Μαρκ Σιφναίο, ο οποίος θα είναι στην Ελλάδα το Σάββατο για να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας, την ώρα που ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει στο εξωτερικό τον φορ άνω των 23, ενώ πιθανώς να «δουλεύει» και περιπτώσεις πιτσιρικάδων για άλλες θέσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE