Θανάσιμος τραυματισμός 15χρονου στους Παξούς

Θανάσιμος τραυματισμός 15χρονου στους Παξούς

Τραγικό θάνατο βρήκε 15χρονος αλλοδαπός τουρίστας, όταν έπεσε στη θάλασσα από  ενοικιαζόμενο ταχύπλοο και βρέθηκε κάτω από την προπέλα του σκάφους, με  αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

 
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος, το τραγικό  γεγονός συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 14/7 νότια των Παξών σε θαλάσσια περιοχή κοντά στους  Αντίπαξους.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν να πρόκειται  για ατύχημα, λόγω του κυματισμού στην περιοχή, ενώ η προανάκριση των επιβαινόντων στο ταχύπλοο σκάφος από το Λιμενικό Σταθμό Παξών συνεχίζεται.   
 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE