ΛΑΡΝΑΚΑ: Δυστυχώς άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο- Νεκρή 21χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δυστυχώς άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο- Νεκρή 21χρονη

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14/7 στο δρόμο Ορμήδειας – Δασάκι Αχνας, έδαφος Βρετανικών Βάσεων, με θύμα νεαρή αλλοδαπή.

 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας γύρω στις 21:00, νεαρή αλλοδαπή ηλικίας 21 ετών οδηγούσε το ποδήλατο της στο δρόμο Ορμήδειας – Δάσους Αχνας.
 
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, διερχόμενο όχημα κτύπησε από πίσω το ποδήλατο της κοπέλας με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.
 
Το ποδήλατο της κοπέλας δεν έφερε τα απαραίτητα αξεσουάρ ασφαλείας όπως φωτεινούς ανακλαστήρες, ενώ τα ρούχα που φορούσε δεν ήταν ευδιάκριτα.
 
Στον οδηγό που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
 
Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων – Όσα συζητήθηκαν

Συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων – Όσα συζητήθηκαν

Το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ βρισκόταν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ.

BEST OF TOTHEMAONLINE