ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καραμπόλα με τρία οχήματα στο σημείο του σοβαρού τροχαίου- Πυκνή τροχαία κίνηση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καραμπόλα με τρία οχήματα στο σημείο του σοβαρού τροχαίου- Πυκνή τροχαία κίνηση

Παρά την έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, φαίνεται πως δεν γλυτώσαμε τα «παρατράγουδα» από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 16/7 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακα παρά τα Λύμπια.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο σημείο,  παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση, καθώς είχε κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ γύρω στις 11:00 σημειώθηκε νέο τροχαίο με καραμπόλα τριών οχημάτων.

Συγκεκριμένα οδηγός οχήματος φαίνεται να φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα διαδοχικά να συγκρουστούν άλλα δύο οχήματα. Αν και υπάρχουν μικροτραυματισμοί επιβαίνοντες στα οχήματα ενημέρωσαν ότι θέλουν να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο

 

 

φωτογραφία απο CyPolice Checkpoints

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE