Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, στα 34 χρόνια του.

O γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Οχάιο, όπου βρισκόταν για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα ΜΜΕ της Ελλάδας, είχε κανονίσει επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου (14/7), στο οποίο όμως δεν προσήλθε. Ετσι, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν νεκρό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ την είδηση γνωστοποίησε το Ίδρυμα Κόκκαλη που σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο 34χρονος, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE