Συλλήψεις Τούρκων δημοσιογράφων στην Αλεξανδρούπολη μεταδίδει η TRT

Συλλήψεις Τούρκων δημοσιογράφων στην Αλεξανδρούπολη μεταδίδει η TRT

Για σύλληψη μελών συνεργείου της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης ΤΡΤ στην Αλεξανδρούπολη κάνει λόγω το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού.

Το συνεργείο έκανε γυρίσματα για την δεύτερη επέτειο του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία. Το συνεργείο αφέθηκε τελικά ελεύθερο μετά από παρέμβαση του Τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Όπως υποστήριξε το συνεργείο της ΤΡΤ η ελληνική αστυνομία τους συνέλαβε και κατάσχεσε το όχημά τους χωρίς να τους δείξει κάποιο ένταλμα.

Ο επικεφαλής του συνεργείου, δημοσιογράφος Φατίχ Σαμπουντζού υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί τον  ξάπλωσαν πάνω στο αυτοκίνητο και χωρίς να τον ρωτήσουν τίποτα άρχισαν να τον ψάχνουν και στη συνέχεια συνέλαβαν το συνεργείο.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος χαρακτήρισε τη σύλληψη ‘αυθαίρετη’, προσθέτοντας ότι έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες, αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν έχει δει «ούτε και σε αυτές που θεωρούνται οι χειρότερες χώρες του κόσμου».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE