ΗΠΑ: Πώς μια 23χρονη επιβίωσε για επτά ημέρες αφού έπεσε σε γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΗΠΑ: Πώς μια 23χρονη επιβίωσε για επτά ημέρες αφού έπεσε σε γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια γυναίκα στην Καλιφόρνια, καθώς όχι μόνο επέζησε από «βουτιά» σε γκρεμό με το όχημά της, αλλά άντεξε και μία εβδομάδα εκεί, μέχρι να την εντοπίσουν.

Περιπατητές εντόπισαν ζωντανή την Άντζελα Χερνάντεζ το βράδυ της Παρασκευής, αφού είδαν το διαλυμένο SUV της δίπλα στην θάλασσα, όπου κατέληξε μετά την πτώση σε γκρεμό περίπου 61 μέτρων. Η 23χρονη κατάφερε να μείνει ζωντανή, πίνοντας νερό από το ψυγείο του αυτοκινήτου της.

Όταν τη βρήκαν είχε τις αισθήσεις της και ήταν τραυματισμένη στον ώμο. Διασώστες κατάφεραν να την ανασύρουν από το σημείο και στη συνέχεια ελικόπτερο τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας ήταν σχετικά καλή και σταθερή αλλά σύμφωνα με την αστυνομία, φαινόταν να έχει πάθει διάσειση.

Η Χερνάντεζ είπε στις αρχές, ότι στις 6 Ιουλίου κι ενώ οδηγούσε, έκανε ελιγμό για να αποφύγει ένα ζώο που ήταν στον δρόμο, με συνέπεια να πέσει στον γκρεμό. «Συνήθως τους σκοτώνει η πτώση ή ο ωκεανός. Ηταν τυχερή που επέζησε και από τα δύο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, αναφέρει με το Reuters.

cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE