Η πρόεδρος της Κροατίας και η φανέλα-δώρο στον Πούτιν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πρόεδρος της Κροατίας και η φανέλα-δώρο στον Πούτιν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνάντηση στο Κρεμλίνο με την πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς, είχε σήμερα -πριν από τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου- ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κατά τη συνάντησή τους, η Γκράμπαρ Κιτάροβιτς δώρισε στον Ρώσο Πρόεδρο μία φανέλα της εθνικής Κροατίας με τον αριθμό 9 και το όνομα «Πούτιν» στην πλάτη, ενώ τον συνεχάρη για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

«Όχι μόνο διασφαλίσατε την ελεύθερη μετακίνηση των φιλάθλων, αλλά αποφύγατε και οποιοδήποτε επεισόδιο», υπογράμμισε.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE