ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Η στιγμή της εισβολής των φιλάθλων - VIDEO

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Η στιγμή της εισβολής των φιλάθλων - VIDEO

Ολιγόλεπτη διακοπή υπήρξε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Ρωσία, μετά από εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Γαλλίας και της Κροατίας αγωνίζονταν για το πολυπόθητο τρόπαιο, μία ομάδα φιλάθλων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην ασφάλεια του γηπέδου.

Μέσα σε δευτερόλετα οι σεκιούριτι απομάκρυναν τους φιλάθλους και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο 53ο λεπτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.