Τα… γαλλικά του Αναστασιάδη στον Μακρόν – «Πολύ άξιο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα… γαλλικά του Αναστασιάδη στον Μακρόν – «Πολύ άξιο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν θα μπορούσε να μη συγχαρεί τον Γάλλο ομόλογό του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Η Γαλλία είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια και με μια εκκωφαντική τεσσάρα πανηγυρίζει τον τίτλο της.

Στο γήπεδο της Μόσχας ήταν και ο Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος κάτω υπό καταρρακτώδη βροχή συνεχάρη έναν προς έναν τους παίκτες της γαλλικής ομάδας.

Μπορεί να μην ήταν εκεί, αλλά ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έστειλε το δικό του μήνυμα, στα γαλλικά μάλιστα, μέσω κοινωνικών δικτύων.

«Συγχαρητήρια για τη γαλλική ομάδα. Ένα παγκόσμιο κύπελλο είναι πολύ άξιο!», έγραψε στη γλώσσα των θριαμβευτών με αποδέκτη φυσικά τον κύριο Μακρόν.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE