Παπουλής / Γιάγια Τουρέ

Παπουλής / Γιάγια Τουρέ

Ο Φώτης Παπουλής του Απόλλωνα, μίλησε σε Ελλαδικά ΜΜΕ για τη μεταγραφή του Άλεφ στην ΑΕΚ και κληθείς να σχολιάσει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, είπε μία ατάκα που προκάλεσε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, τον παρομοίασε με τον γνωστό Ιβοριανό άσο , Γιάγια Τουρέ (έπαιξε σε Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι), αποθεώνοντας ουσιαστικά τον πρώην συμπαίκτη του και βάζοντας το… «χέρι του στη φωτιά» για τις δυνατότητες του!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE