Παραμένουν τα προβλήματα για Μπαλταζάρ, «φτιαγμένοι» για την ανατροπή του 3-1

Παραμένουν τα προβλήματα για Μπαλταζάρ, «φτιαγμένοι» για την ανατροπή του 3-1

Με τρεις απόντες συνεχίστηκε και σήμερα (15/07) η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Τρίτης (17/07) με αντίπαλο τη Σούντουβα Λιθουανίας, για τον Α΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι Ντε Βινσέντι και Καζού ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Νσούε προπονήθηκε ατομικά.

Η προετοιμασία των «γαλαζοκιτρίνων» ολοκληρώνεται αύριο κι εκεί θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην αποστολή κάποιος από τους τραυματίες, με τις πιθανότητες φυσικά, να μην είναι με το μέρος τους.

Από εκεί και πέρα, στον Αρχάγγελο έχουν όλοι πεισμώσει από την κακή εμφάνιση και την… «ταπεινωτική» ήττα από την άσημη Σούντουβα με 3-1 στο πρώτο ματς και περιμένουν πως και πως τη ρεβάνς, για να δώσουν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Σίγουρα το 3-1 δεν είναι «εύκολο» σκορ για ανατροπή, αλλά οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι αποφασισμένοι και… «φτιαγμένοι» για να επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, την πραγματική διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, σφραγίζοντας εύκολα-δύσκολα, το εισιτήριο της πρόκρισης στον Β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE