ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ξανά στο τραπέζι οι οργανώσεις – Δεδομένα και επόμενα βήματα

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ξανά στο τραπέζι οι οργανώσεις – Δεδομένα και επόμενα βήματα

Αξιολογούν δεδομένα και εξετάζουν τα επόμενα τους βήματα ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ.

Μετά την κρίση που ξέσπασε στην Παιδεία και με αφορμή τις προτάσεις του Υπουργού για εξορθολογισμό των δαπανών με μείωση των απαλλαγών των εκπαιδευτικών, οι τρεις οργανώσεις συναντώνται στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (16/7).

Οι γραμματείες των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων θα συναντηθούν, μετά και την επιτυχημένη διαμαρτυρία της Παρασκευής (13/7), για να δουν πως θα προχωρήσουν.

Στο μεταξύ, η πρόταση Κώστα Χαμπιαούρη για διάλογο στις 24 Ιουλίου είναι στο τραπέζι, ενώ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επανέλαβε την Κυριακή (15/7) ότι στηρίζει τον Υπουργό Παιδείας.

ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ εμμένουν σε απόσυρση των προτάσεων Χαμπιαούρη και ζητούν θεσμικό διάλογο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) αναφέρθηκε σήμερα ο ΓΓ του ΣτΕ κ. Αλέν Μπερσέτ, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE