LIFESTYLE

Η πρώην σύζυγος του ταλαντούχου Κύπριου κάνει reality την οικογένειά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η πρώην σύζυγος του ταλαντούχου Κύπριου κάνει reality την οικογένειά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η ήδη τεταμένη σχέση του πρώην ζεύγους πιθανότατα να γίνει χειρότερη μετά την απόφαση της πρώην συζύγου του ταλαντούχου Κύπριου να κάνει reality την καθημερινότητά της. 

Ο λόγος φυσικά γίνεται γαι την Κatie Price, την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του Peter Andre

Η τηλεπερσόνα με μια ανάρτησή της στα social media γνωστοποίησε την απόφασή της να κάνει reality την καθημερινότητά της, με τα παιδιά της. 

Μόλις τον περασμένο μήνα ο Peter Andre έφερε τα παιδιά του στην Κύπρο, προσπαθώντας να δώσει στους Junior και Princess μια «σταθερή ζωή στο σπίτι» καθώς η μαμά τους, Katie Price, περνούσε την δύσκολη φάση του διαζύγιο με τον Kieran Hayler.

Ο 45χρονος υποστηρίζει τα παιδιά του με την Katie, όσο το δυνατόν περισσότερο, κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου που βίωσαν. Η απόφασή της να κάνει reality την καθημερινότητά τους δεν ξέρουμε πόσο σύμφωνο τον βρίσκει, ειδικά μετά την πρόσφατη δήλωσή του: «Έχουν και θα περάσουν δύσκολες στιγμές στη ζωή τους, αλλά η Emily και εγώ είμαστε πολύ έτοιμοι να τους προσφέρουμε μια σταθερή ζωή στο σπίτι ανά πάσα στιγμή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top