Πόσα ζήτησε ο Ζάντερ από την Κυρία…

Πόσα ζήτησε ο Ζάντερ από την Κυρία…

To… έψαξαν για Ζάντερ στην Ανόρθωση, το επιβεβαίωσε άλλωστε δημόσια κι πρόεδρος Παντελή.

Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο ότι δεν έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ χαφ. 

Παραπάνω ήταν οι τρελές οικονομικές απαιτήσεις του. Τόσα άλλωστε είχε ζητήσει από τον Νίκο Κίρζη, λίγο πριν τη λήξη της περασμένης σεζόν, γι αυτό και έσχισαν τα δεφτέρια τους. 

Ο Ζάντερ είχε ζητήσει να έχει ετήσιες απολαβές μια διακοσάρα και… χιλιάδες ευρώ φυσικά!

Στην βραχονησίδα που ζούμε, δεν νομίζουμε, να δεχθεί κάποια ομάδα να πληρώνει τον Ζάντερ με τόσα πολλά χρήματα. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE