ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Αποδέχθηκε τη συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς ο υπουργός - Οι προϋποθέσεις

ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Αποδέχθηκε τη συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς ο υπουργός - Οι προϋποθέσεις

Απάντησε μέσω Twitter ο υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης για την συνάντηση.

Στην απάντηση του ο κ. Χαμπιαούρης με γνώμονα τον καλώς νοούμενο συμφέρων των παιδιών μας και για την ομαλή λειτουργία των σχολιών μονάδων έχει αποδεχθεί την πρόσκληση των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Αυτούσια ανακοίνωση του υπουργού Παιδείας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter:

«Με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των παιδιών μας και την ομαλή λειτουργία των σχολικών μας μονάδων τον προσεχή Σεπτέμβρη,έχω ήδη αποδεχθεί την πρόσκληση των εκπαιδευτικών οργανώσεων και θα παρευρεθώ στην αυριανή συνάντηση,παρόλο που είχαμε ήδη στείλει πρόσκληση για τις 24/7».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΚΥΠΕ η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 1600 στα γραφεία της ΟΕΛΜΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν θέσει προϋποθέσεις για την συνάντηση με επιστολή που του απέστειλαν την Δευτέρα (16/7).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρά εναντίον Χριστοφίδη από ιδιοκτήτη αίθουσας δεξιώσεων: «Με απείλησε ότι θα με «κανονίσει» γιατί στήριξα Χριστοδουλίδη»

Πυρά εναντίον Χριστοφίδη από ιδιοκτήτη αίθουσας δεξιώσεων: «Με απείλησε ότι θα με «κανονίσει» γιατί στήριξα Χριστοδουλίδη»

Το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει ένα σοβαρό ζήτημα γύρω από την «παράτυπη» αδειοδότηση αίθουσας δεξιώσεων στα Λύμπια, με αφορμή τα ευρήματα της πρόσφατης έκθεσης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE