Συνελήφθη άλλος ένας για τον φόνο Δημοσθένους - Χειροπέδες σε κατάδικο
Σε νέα σύλληψη για την υπόθεση φόνου του Σταύρου Δημοσθένους, προχώρησε σήμερα (21/10) η Αστυνομία.
Η Ελένη Σιδερά και ο Αλέξανδρος Παρίσης έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί έχουν δύο παιδάκια και φροντίζουν να κρατούν την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η κωμική σειρά “Παντρεμένοι κι οι δυο” ενισχυεται.... Το ίδιο συμβαίνει και στην κωμική σειρά του Alpha Κύπρου "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα".
Το νέο ζευγάρι που έρχεται στη σειρά, δεν είναι άλλο από την Ελένη Σιδερά και τον Σοφοκλή Κασκαούνια, ο οποίος επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο ΣΙΓΜΑ.
Στην αντίπερα όχθη, στην ''Μουρμούρα'' του Alpha Κύπρου εισβάλει ο Αλέξανδρος Παρίσης. Ο σύζυγός της Ελένης Σιδερά, θα υποδύεται τον σύζυγό της Μαριέλλας Σαββίδη κι έτσι το ζευγάρι θα 'χωρίσει' για τους τηλεοπτικούς του ρόλους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις