Ήθελε να επισκεφτεί την Κύπρο αλλά δεν πρόλαβε- Πέθανε σε φοβερό δυστύχημα 18χρονος

Ήθελε να επισκεφτεί την Κύπρο αλλά δεν πρόλαβε- Πέθανε σε φοβερό δυστύχημα 18χρονος

Συγκινεί η ιστορία 18χρονου Βρετανού ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 11 Ιουλίου μετά από ένα «τρομερό» όπως το χαρακτηρίζουν Βρετανικά δημοσιεύματα ατύχημα. Είχε μόλις αποφοιτήσει από το σχολείο και έκανε σχέδια για το μέλλον, στα οποία ήταν και οι διακοπές στην Κύπρο.

Ο Charlie Dunne είχε ολοκληρώσει την εξεταστική περίοδο στο σχολείο τους στις 8 Ιουλίου και μετέβη μαζί με τους γονείς του στην περιοχή North Devon για ολιγοήμερες διακοπές, που δυστυχώς θα ήταν οι τελευταίες στη ζωή του.

 Ο 18χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες υπέστη ένα καταστροφικό τραυματισμό στους σπονδύλους με αποτέλεσμα να μετεξελιχθεί σε καρδιακή προσβολή και να μεταφερθεί εσπευσμένα σε Νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη και οι γονείς του βρήκαν τη δύναμη να δωρίσουν τα όργανα του μιας και ο γιος τους διαγνώστηκε ως κλινικά νεκρός.

Φίλοι περιγράφουν τον Charlie ως ένα πολύ καλό και χαμογελαστό παιδί, που ασχολείτο με το ράγκμπι, ενώ σχεδίαζε να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Birmingham από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο 18χρονος όπως γράφουν Βρετανικά δημοσιεύματα είχε γίνει γνωστός στις αρχές του 2018 όταν κέρδισε ένα βραβείο γνωστής μάρκας σοκολάτας (κερδίζοντας χρηματικό ποσό) και η είδηση είχε αναρτηθεί σε διάφορα ΜΜΕ της χώρας.

Μάλιστα ο Charlie κληθείς να απαντήσει για το τι θα κάνει με τα λεφτά που κέρδισε, ομολογούσε πως ήθελε να τα αποταμιεύσει για να κάνει ένα ταξίδι στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα πριν αρχίσει τις σπουδές του.

Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον νεαρό και όσο τυχερός αισθάνθηκε στις αρχές του 2018, τόσο άτυχος ήταν στη συνέχεια, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στις 11 Ιουλίου.

Ο 18χρονος με το θάνατό του θα χαρίσει ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας, όπου και θα δωρηθούν τα όργανά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE