Ανανέωσε και μίλησε για την Ομόνοια

Ανανέωσε και μίλησε για την Ομόνοια

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την 24χρονη μέσο, Άννα Παναγιώτου και για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Άννα Παναγιώτου αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια την περσινή περίοδο.

«Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, μια ομάδα η οποία πρωτοεμφανίστηκε την περσινή σεζόν και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είμαι ευχαριστημένη με την ανανέωση της συνεργασίας μας, γνωρίζοντας ότι θα είναι μια πιο δύσκολη χρονιά με απαιτήσεις τόσο σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο. Καλούμαστε να αγωνιστούμε με σεβασμό προς το όνομα και την τεράστια ιστορία που κουβαλά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό που κάνει την ομάδα να ξεχωρίζει είναι τα άτομα που την αποτελούν οι ποδοσφαιρίστριες, το προπονητικό τιμ, η επιτροπή της ομάδας. Άτομα τα οποία έχουν τις γνώσεις, αγαπούν αυτό που κάνουν, πίστεψαν στην ομάδα από την αρχή και την στηρίζουν σε κάθε τους βήμα. Έτσι και αυτή την σεζόν συνεχίζουμε την προσπάθεια με σωστή οργάνωση, συγκέντρωση, πίστη και όρεξη για σκληρή δουλειά για καλύτερα αποτελέσματα. Καλή μας σεζόν», ανέφερε η Άννα Παναγιώτου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE