ΠΑΦΟΣ: Ένοπλη επίθεση από τέσσερα πρόσωπα κατήγγειλε ζευγάρι

ΠΑΦΟΣ: Ένοπλη επίθεση από τέσσερα πρόσωπα κατήγγειλε ζευγάρι

Υπόθεση ληστείας, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας σε βάρος δύο προσώπων, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 01:45 από 33χρονη αλλοδαπή ότι ενώ βρισκόταν με τον 23χρονο φίλο της σε παραλία της Πέγειας, δέχτηκαν επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, τα οποία αποβιβάσθηκαν από όχημα αγνώστου αριθμού και στοιχείων εκ των οποίων ένας εξ αυτών κρατούσε μαχαίρι.

Ακολούθως, αφού τους κτύπησαν, τους απέσπασαν διάφορα αντικείμενα, όπως τα κινητά τους τηλέφωνα και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Το ζεύγος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η 33χρονη φέρει πολλαπλές εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος της, ενώ ο 23χρονος υπέστη θλαστικό τραύμα στο χέρι και αιμάτωμα τριχωτού της κεφαλής. 

Τα δύο πρόσωπα κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE