ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Χαρακτηρίζοντας «προσβλητική» τη δήλωση της Χρυστάλλας Γιωρκάτζη ότι «γνωρίζει πολλά για πολλούς», η βουλευτής του ΑΚΕΛ αφήνει αιχμές και για το έργο της ως Γενική Ελεγκτής.
«Έχουμε όλοι άποψη για το έργο της όταν υπηρετούσε εκείνο το θεσμό, αλλά και συγκριτικά σε σχέση με το έργο του κ. Μιχαηλίδη ο οποίος επιλέγει προφανώς όσα γνωρίζει να τα καταγράφει στις εκθέσεις του», σημειώνει.
Και προσθέτει ότι εγείρονται μεγάλα ζητήματα άκρως προσβλητικά για τους θεσμούς «και υπόνοιες για αυτούς που τη διόρισαν στο πόστο της Κεντρικής Διοικήτριας».
Μάλιστα, εκφράζει το ερώτημα αν αυτό το θέμα είναι του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.
ΑΛ.ΜΙΧ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




