Το πλάνο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του Μπαλταζάρ – Πιθανή ενδεκάδα και τα δύο ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Το πλάνο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του Μπαλταζάρ – Πιθανή ενδεκάδα και τα δύο ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Με στόχο να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Σούντουβα στο ΓΣΠ.

Η κακή εμφάνιση του πρώτου αγώνα  στη Λιθουανία για τον Α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, φέρνει και αρκετές αλλαγές στο πλάνο του Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος κόουτς φαίνεται να έχει κατασταλάξει κατά… 9/11 στο πλάνο του. Οι δύο θέσεις που γίνεται μεγάλη μάχη είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ρομό και Βάτερμαν να συγκεντρώνουν ίσες πιθανότητες και στα φτερά με Αλωνεύτη και Σάλαι να δίνουν μάχη για το αριστερό φτερό.

Πιο αναλυτικά, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ένας εκ των Ρομό ή Βάτερμαν, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Καρλάο (εφόσον είναι έτοιμος) και Ταβάρες ενώ στα άκρα της άμυνας οι Μιλάνοφ και Ιωάννου.

Στη μεσαία γραμμή Σόουζα – Μοράις και λίγο πιο μπροστά ο Ζαχίντ ενώ στα φτερά από δεξιά θα είναι ο Αλ Τάμαρι και αριστερά ένας εκ των Σάλαι ή Αλωνεύτη.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρίσκεται ο Μίκαελ Ποτέ. Σε περίπτωση που επιλέξει σύστημα με δύο επιθετικούς ο Μπαλταζάρ τότε ο Ντελατόρε θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.