Γνωρίστηκαν οι Φανούρηδες!

Γνωρίστηκαν οι Φανούρηδες!

Στα γραφεία της εταιρίας βρίσκεται ο Φακούντο Περέιρα, για να ρυθμιστούν οι τελικές διαδικασίες ένταξης του στον Απόλλωνα. 

Με τον Αργεντινό παίχτη είχε γνωριμία ο υπεύθυνος τύπου Φανούρης Κωνσταντίνου. Του έκανε πλάκα μάλιστα ο τελευταίος, λέγοντας του «είμαστε συνονόματοι». 

Τον Φακούντο Περέιρα τον αποκαλούσε «Φανούρη» ο Άγγελος Αναστασιάδης, τότε που είχαν κοινή παρουσία στον ΠΑΟΚ. 

Θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Λεμεσιανή ομάδα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με παρέμβαση του στο κρατικό ραδιόφωνο, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE