ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ: 'Ρήμαξαν' την Λεμεσό για δύο χρόνια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ: 'Ρήμαξαν' την Λεμεσό για δύο χρόνια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αστυνομία κάνει έκκληση για εντοπισμό δύο καταζητούμενων για σωρεία παραβάσεων.

Η Αστυνομία Κύπρου καταζητεί τους ALEKSANDRE MIKHELIDZE, (φωτογραφία με αρ. 1) 39 ετών από τη Γεωργία, και GIVI KUTCHASHVILI, (φωτογραφία αρ. 2) 27 ετών, επίσης από τη Γεωργία και τον εναντίον των οποίων διερευνώνται υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2017 – 2018 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE