Αυτές είναι οι αλλαγές του Μπαλταζάρ στο αρχικό σχήμα

Αυτές είναι οι αλλαγές του Μπαλταζάρ στο αρχικό σχήμα

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Σούντουβα.

Ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ είδε κάποια πράγματα τα οποία δεν του άρεσαν και έκανε μερικές αλλαγές στην αρχική εντεκάδα θέλοντας να ανατρέψει την κατάσταση. Έπαιξαν βασικό ρόλο οι απουσίες των Ντε Βινσέντι και Καζού για λόγους τραυματισμού.

Οι τέσσερις αλλαγές που έκανε ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ είναι οι Καζού, Σάλλαι, Ντε Βινσέντι και Μερκής ο οποίοι έμειναν εκτός για διάφορους λόγους. Τις θέσεις τους πήραν οι Εφραίμ, Ποτέ, Καρλάο και Νικόλας Ιωάννου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE