Έσκασε η «βόμβα»! Από τον Παναθηναϊκό στη Μπαρτσελόνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έσκασε η «βόμβα»! Από τον Παναθηναϊκό στη Μπαρτσελόνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Κρις Σίνγκλετον τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο ενός έτους, που θα του αποφέρει 2 εκατομμύρια δολάρια και το deal ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα!

Τέλος μπήκε στο σίριαλ της υπογραφής του Κρις Σίνγκλετον, ύστερα από έναν μήνα, που ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έψαχνε για μια ευκαιρία στο ΝΒΑ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν δεδομένο πως δεν θα έμενε στο ΟΑΚΑ, καθώς το κασέ του είχε… εκτοξευτεί και αφού απάντησε αρνητικά σε πολλές ομάδες της Euroleague, βρήκε την πρόταση που ήθελε από την Μπαρτσελόνα, η οποία μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Όπως ανέφερε ο Ντέιβιντ Πικ, οι «μπλαουγκράνα» και ο 29χρονος παίκτης συμφώνησαν για συμβόλαιο ενός έτους, με απολαβές ύψους 2,05 εκατομμυρίων δολαρίων!

Λίγο αργότερα, μάλιστα, οι Καταλανοί επιβεβαίωσαν τη σχετική είδηση, ανακοινώνοντας την προσθήκη του Σίνγκλετον στο ρόστερ τους!

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE